CTW HUNGÁRIA KFT.

Cégünk, a CTW Hungária Kft. 1993-ban alakult. Magyarországon az elsők között kezdtünk el forgalmazni tetőbevilágító hő- és füstelvezető kupolákat, dongákat.

Beszállító partnereink a piac legjelentősebb gyártói. Fő tevékenységünk a szendvicspanelek, bevilágítók, polikarbonát rendszerek importja, exportja, belföldi forgalmazása, műszaki és mérnöki tanácsadás, kivitelezés. Termékeinket folyamatosan minősíttetjük a legfrissebb előírások, szabványok alapján (pl. CE, ÉMI).

Minden anyagunkat teljesítmény nyilatkozattal hozzuk forgalomba. Évente 150-200 projektre szállítjuk a kiváló minőségű építőanyagainkat.

EBERSPÄCHER

Az 1972-ben alapított, osztrák Eberspächer cég tetőbevilágító kupolákat, dongákat, szellőztető, valamint hő- és füstelvezető rendszereket gyárt. Ausztriában piacvezető cégként az Eberspächer alapításától kezdve mindig is élen járt a műszaki, minőségi fejlesztésekben, az innovációban és jelenleg is a piac legfejlettebb, prémium kategóriás termékeit gyártja.

REFERENCIÁK

A kínálatunkban megtalálható tetőbevilágító, hő- és füstelvezető kupolák és dongák – a széles méretválasztéknak, valamint a megrendeléshez rugalmasan igazodó megoldásoknak köszönhetően – szinte minden igényt kiszolgálnak.

Böngésszen referenciáink között – válassza ki az Önnek leginkább megfelelő megoldásokat!

footer-top